Valitse sivu

Cindy on uusin remonttikohteemme ja sijaitsee Syväsenvaarassa. Kohde on saunallinen, yhden makuuhuoneen ja oleskelutilojen rivitalokaksio. Kuuden asunnon yhtiötä ovat osakkaat  hoitaneet suurella sydämellä vuodesta 1975. Talo on rauhallisen pistotien varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungista.

Sirpa Rytilahti löysi tämän helmen samojen tuntomerkkien avulla kuin aiemmat kohteet, Amandan ja Bellan, joissa toteutui hyvä sijainti ja sisäremontin tarve. Tärkeä kriteeri oli myös muokattavissa oleva pohja, joka mahdollistaisi kokonaan uuden ilmeen ja käytettävyyden huoneistoon. Asunnon muutokset on suunnitellut rovaniemeläisten hyvin tuntema Pertti Lehtinen, jonka käsialaa ovat myös aiemmat remonttikohteet.

Cindyn yleisilme ennen remonttia oli melko tummanpuhuva ja ahtaan oloinen. Tumma katto sekä kulunut muovimatto oli jo aikansa elänyt, eikä punainen tiiliseinäkään henkinyt tämän päivän sisustustrendejä. Alla muutamia kuvia Cindyn lähtötilanteesta.

ETEINEN

KEITTIÖ

KEITTIÖ

KYLPYHUONE

KYLPYHUONE

MAKUUHUONE

ETEISKÄYTÄVÄ

OLOHUONE

OLOHUONE

Huoneiston pohja oli ajalleen tyypillinen ratkaisu, jonka neliöt eivät oikein toimineet enää tämän päivän vaatimuksissa. Pertin oivallisen pohjaratkaisun perusteella Sirpa ja sisustussuunnittelijat Riikka ja Saila lähtivät miettimään sisustamisen materiaalivalintoja ja käytännön toteuttamista.

Kauppias aloitteli purkutyöt perinteisellä sorkkaraudalla.

Väliseinät purettiin kaikki ja rakennustyöt aloitettiin puhtaalta “pöydältä”.