Valitse sivu

Suunnittelukohteena oli tällä kertaa asiakkaamme vuokrattuna oleva kerrostalokaksio.

Lähtötilanteessa pohdimme asiakkaan kanssa, mitä kohteessa tulisi uudistaa ja mitä voisimme vanhasta hyödyntää. Päädyimme siihen, että kylpyhuoneen pintamateriaalit uusitaan, mutta hyväkuntoinen allaskaluste saisi pitää paikkansa.

Saunan kohdalla järkevin ratkaisu oli jättää hyvässä kunnossa olevat paneelit sekä lauteet paikoilleen ja käsitellä niiden pinnat uudenveroisiksi.

Suunnittelun alkuvaiheessa oli selvää, että suihkun paikka muutetaan syvennyksessä sivuseinältä päätyyn. Päätyseinä laatoitettiin 20×40 Reflex Antrasiitti seinälaatalla. Muihin seiniin valikoitui tehostelaatan kanssa saman kokoinen Lumi valkoinen matta seinälaatta.  Lattialaataksi valittiin 10×10 Betina antrasiitti seinän tehostelaatan kanssa samaan sävyyn.

Pesuhuoneen katon panelointi uusittiin tervaleppäpaneelilla ja kattoon upotettiin kylpyhuoneeseen soveltuvat spottivalaisimet.

Olemassa olevan allaskalusteen yläpuolelle uusittiin 600mm leveä Cello Juno peilikaappi. Vanhan wc-istuimen tilalle tuli nykyaikaisempi Cello Zelia wc-istuin.

Saunan ovi vaihtui lasiseen Cello-malliston savunharmaaseen oveen. Oven karmit käsiteltiin sävytetyllä saunasuojalla, jolla myös käsiteltiin saunan seinä- ja kattopaneelit. Saunasuojan sävy T3043.

Lauteet käsiteltiin parafiiniöljyllä.

Vanha kiuas vaihtui Harvian kr60 kiukaaseen.

Haluaisitko, että suunnittelemme sinun kylpyhuoneellesi ja saunallesi uuden ilmeen? Varaa henkilökohtainen suunnitteluaikasi nettisivujemme kautta tai ota yhteyttä suunnittelijoihimme

Jasmin Piittisjärvi 044-7880223 jasmin.piittisjarvi@k-rauta.fi

Riikka Kasurinen 044-7880891 riikka.kasurinen@k-rauta.fi