Valitse sivu

Tällä kertaa käymme läpi Danielin kylpyhuoneen muutoksen. Lähtötilanteessa kylpyhuone oli hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa ja vanhanaikaiset pintamateriaalit yhdistettynä lämpöpatteriin ja ammeeseen tarvitsivat päivitystä tähän päivään.

Edellisessä päivityksessämme olevasta alkuperäisestä pohjakuvasta huomasi, että kylpyhuoneeseen oli käynti sekä keittiöstä että eteisestä. Tämä toi kylpyhuoneeseen hieman rauhatonta tunnelmaa ja keittiön
puoleinen ovi haluttiin laittaa umpeen.

Alla olevan kuvan reunasta klikkaamalla näet kylpyhuoneen ennen remonttia.

Danielin kylpyhuonetta suurennettiin hieman, jotta kylpyhuoneeseen saatiin tehtyä sauna. Vanhat laatat poistettiin ja pinnat tasoitettiin Weberin tasoitteilla. Kylpyhuoneen seiniin asennettiin Jackoboard- märkätilalevyt, jolloin saimme nopeasti täysin vedenpitävän alustan uudelle laatoitukselle. Kaikki laatat löytyivät K-Raudan laajasta laattavalikoimasta. Seinälaataksi valittiin valkoinen kiiltävä laatta ja taustaseinälle samaa sävyä oleva tehostelaatta, jonka eläväpintainen efekti voimistuu oikeanlaisella valaistuksella. Lattiaan saatiin hieman luonnollisuutta, kivimäistä pintaa jäljittelevällä harmaalla laatalla.

Kylpyhuone, uusi

Kylpyhuone, vanha

 
 
 

Kokonaisuudesta haluttiin valoisa ja yhtenäinen, joten saunan oveksi valittiin K-Raudan valikoimasta koko seinän leveydelle tulevat lasiliukuovet (lisätiedot K-Raudasta). Saunan kattoon ja seiniin asennettiin Cellon valkoiset saunapaneelit suoralla STS-profiililla ja lauteet ovat lämpökäsiteltyä tervaleppää. Kompakti pieneen tilaan sopiva kiuas löytyi monipuolisesta Harvian valikoimasta ja se upotettiin tyylikkäästi lauteisiin.

Danielin kylpyhuoneen kalusteet täytyi kestää hyvin sekä roiskevettä että saunasta tulevaa vesihöyryä. Polarian eleettömän tyylikkäästä Laval- mallistosta löytyi kylpyhuoneeseen sopiva allaskaappi ja allas. Kalusteen päälle asennettiin Avonia- valopeili himmennettävällä led- valaistuksella (lisätiedot K-Raudasta). Asunnossa on kylpyhuoneen yhteydessä vessa, joten taitettavilla ovilla oleva Cellon suihkunurkka pitää lattian kuivana kulkualueelta. Kylpyhuoneen nurkassa on tarkoitusta varten suunniteltu kolo pyykinpesukoneelle ja tarvittaessa kokonaiselle pesutornille.

 
 

Seuraavalla kerralla tutustumme Danielin keittiön muutokseen, pysythän kuulolla!

Sisustus- ja kalustesuunnittelu

saila.manty@k-rauta.fi

044 7880 226

Sisustus- ja kalustesuunnittelu

riikka.kasurinen@k-rauta.fi

044 7880 891

Keittiösuunnittelu

eveliina.karpoff@k-rauta.fi

044 7880 223