Valitse sivu


Keittiön kaappeihin haluttiin trendiväri joka kestää aikaa. Cello- keittiömallistosta löytyy tähän täydellisesti sopiva mattamusta Nummi-ovimalli. Sen materiaalina on käytetty nanolaminaattia, jossa on kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen pinta. Mustiin oviin yhdistimme vaalean laminaattitason kokonaisuuden tasapainottamiseksi.

Alla suunnitteluohjelmalla tehtyjä havainnekuvia Cindyn keittiövaihtoehdoista.

Cindyssä liesi sijoitettiin niemekkeeseen ja liesituuletin vaihdettiin huoneilmaan palauttavaksi aktiivihiilisuodattimen avulla.

Liesituuletintoimittaja Savon musta Kuutio-liesituuletin sopii keittiön värimaailmaan ja on vaijerikiinnitteisenä kauniin ilmava.

Valaistuksesta haluttiin miellyttävä ja työskentelyyn sopiva. Savon Iled-profiilivalaisin sopii tähän hyvin tehokkaan ja tasaisen valon antajana. Valaisimeen on saatavilla myös kaukosäädin, jolla sekä valon tehokkuutta että sävyä voidaan vaihtaa tilanteen ja tunnelman mukaan.

Keittiöön valitsimme Catanintegroidut mustat kodinkoneet , jotka sopivat hyvin yhteen Cello-keittiökalusteiden kanssa. Alucon valkoinen välitilalevy tuo jatkuvuutta seinäpinnalle, mutta suojaa seinää vesiroiskeilta ja kolhuilta.

Seuraavassa postauksessa tutustumme tarkemmin Cindyn kylpyhuone- ja saunaremonttiin.