Valitse sivu

Bellan säilytyskalusteet

Bellassa oli hyvän kokoinen eteinen, mutta vanha järjestys teki siitä ahtaan oloisen. Säilytyskomero oli sijoitettu heti ovesta katsottuna vasemmalle seinälle ja sitä vastapäätä oli hattuhylly ja naulakko. Eteisen pinta-ala on noin 5m2.

Bellan eteisen järjestystä lähdettiin miettimään suunnitteluohjelman kautta, jotta näimme kalusteen tilantarpeen. Eteisen vasemman reunan nurkassa sijaitsee noin 24x24cm kotelointi, joka täytyi huomioida suunnittelussa. Päädyimme sijoittamaan liukuovikaapiston eteisen takaseinälle, jotta tila avartuisi ja myös pukeutumiselle jäisi hyvin tilaa.

Päädyimme Inarian liukuovikaapistoon, joka suunniteltiin kohteen mittojen mukaan. Näin saimme kaiken tilan hyötykäyttöön. Runko on valkoista melamiinia ja lasiovet on jaettu kolmeen osaan: ylhäällä ja alhaalla mattavalkoinen lasi ja keskellä kirkas peili.

Bellan vaatehuone

Vaatehuoneen sisäänkäynti muutettiin runko vaiheessa makuuhuoneen puolelle.

Vaatehuoneen oveksi valitsimme Cello smart-liukuoven. Ovia löytyy kahdessa leveydessä: 62cm ja 82cm sekä kolmella eri materiaalilla: valkoinen melamiini, valkoinen lasi ja kirkas peili. Bellaan valitsimme peilioven, jolloin makuuhuoneeseen ei tarvita erillistä peiliä.

Suorakaiteen muotoisessa tilassa paras ratkaisu oli suunnitella säilytysjärjestelmä oviaukon sivuille jääviin syvennöksiin. Syvennöksissä riitti hyvin tilaa 570mm syvyisille hyllylevyille.

Suunnittelimme 3D suunnitteluohjelmalla tilaan käytännöllisen säilytysjärjestelmä ratkaisun. Näin osasimme käyttää hyödyksi

kaiken vaatehuoneessa olevan tilan.

Vaatehuoneen huonekorkeutta käytimme myös hyödyksi siten, että sijoitimme hyllyjä mahdollisimman korkealle säilytystilan maksimoimiseksi.Toiselle seinälle sijoitimme pelkästään hyllyjä ja vastakkaiselle seinälle muutaman hyllyn lisäksi koko leveydeltään vaatetangon.

Kiinnostaako Sinua liukuovikaapiston mahdollisuudet tai vaatehuoneen säilytysratkaisut.

Suunnittelemme Sinun kotiisi ja tarpeisiisi soveltuvan kaapiston.

Otathan meihin yhteyttä: Riikka Kasurinen 0447880891 (riikka.kasurinen@k-rauta.fi) /Jasmin Piittisjärvi 0447880223  (jasmin.piittisjarvi@k-rauta.fi).  Voit myös varata henkilökohtaisen palveluajan ajanvarauspalvelustamme: http://ajanvaraus.k-rauta.fi/k-rauta-rovaniemi.